Onze tarieven

Zitting fysiotherapie
€ 33,-
Zitting fysiotherapie aan huis
€ 43,-
Zitting fysiotherapie in inrichting
€ 37,-
Eenmalig fysiotherapeutisch consult
€ 50,-
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie
€ 40,-
Intake en onderzoek na verwijzing
€ 41,-
Toeslag aan huis
€ 12,-

Vergoeding

Wordt mijn behandeling vergoed door mijn zorgverzekering?

Vergoedingen voor volwassenen

De kosten kunnen gedekt worden door een aanvullende zorgverzekering

De kosten voor de behandeling worden voor volwassen gedekt vanuit de aanvullende verzekering. Afhankelijk van uw pakket krijgt u een aantal behandelingen vergoed. Indien u geen of niet de juiste aanvullende verzekering heeft, betaalt u de behandelingen zelf. In de meeste gevallen betekent dit dat wij u aan het einde van de maand een rekening zullen sturen.

Vergoedingen voor mensen met een chronische aandoening

Na 20 behandelingen worden de daarop volgende behandeling vergoed door de basisverzekering

Indien u last heeft van een chronische klacht wordt uw fysiotherapie vergoed vanaf de 20ste behandeling vanuit de basisverzekering. Let echter wel op, dit is alleen het geval als wij een verwijzing hebben van uw huisarts of specialist en uw aandoening op de lijst staat van chronische aandoeningen.

De eerste 20 behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Indien u geen of minder dan 20 behandelingen in uw aanvullende verzekering heeft, zult u alle 20 dan wel een aantal behandelingen zelf moeten betalen.

Vergoedingen voor jongeren onder 18 jaar

De kosten worden bijna altijd gedekt door de basisverzekering tot maximaal 18 behandelingen

Indien u jonger bent dan 18 jaar worden er maximaal 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Dit zonder verrekening van het eigen risico. Let hierbij er wel op dat als u tijdens uw fysiotherapeutisch traject 18 jaar wordt de behandeling vanaf dit moment valt onder de vergoeding die geldt voor volwassenen.